20 degrees in December in Vlora

December in Vlora can be quite different

It is the end of December and just before we enter the New Year 2016. The weather in Vlora though has been amazing and up to 20 degrees today.

Families, friends and couples were all enjoying the great weather and went for a walk by the well known “Vlore-Skele” main road of the city and by the beach.

The sun was shining, there was almost no wind what so ever, no clouds and one could almost think that the summer was about to kick in, rather than the 28th of December.

This is a going to be a different and quite warm New Years celebration, no doubt!

Visit Vlora you too to experience this amazing weather, no matter if it is winter or summer.

Stay tuned and we will provide, both tips and guides about the city of Vlora.

 

Share - Shperndaheni:

Parlamenti i pare Shqiptar 1921

Parlamenti i pare Shqiptar 1921

Parlamentarizmi në Shqipëri ka histori relativisht të shkurtër dhe të lidhur ngushtë me evolucionin e shtetit shqiptar. Gjatë kësaj periudhe ai ka pësuar ndryshime të vazhdueshme duke iu përgjigjur sistemeve të qeverisjes apo dinamikës së kohës. Ai tashmë ka krijuar përvojën e tij në mënyrën e organizimit dhe funksionimit, duke u kthyer në institucionin më të rëndësishëm të zhvillimit të jetës politike në vend.

 

parlamenti i pare shqiptar
Parlamenti i pare Shqiptar 1921 – Kliko ne photo per ta pare te permasa te medha

 

Continue reading “Parlamenti i pare Shqiptar 1921”

Share - Shperndaheni:

Kengetarja e famshme vlonjate si vajze e vogel

E dalloni dot se cila eshte vajza e vogel kengetare ne kete video?

Shikoni videon e me poshtme dhe jepni Share ta shikojn gjith vlonjatet kudo qe ndodhen..

 

Continue reading “Kengetarja e famshme vlonjate si vajze e vogel”

Share - Shperndaheni:
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter