Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA. Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës. Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë […]

Respekto edhe të gjallët – Awareness campaign in Albania

Respekto edhe të gjallët – Respect the living ones Fushata e ndërgjegjësimit për respektimin e lëvizjes së këmbësorëve nga drejtuesit e makinave, përmes një aksioni qytetar mes kultit të vdekjes dhe jetës “Respekto edhe të gjallët!” është mesazhi që Ministria e Punëve të Brendshme po jep për publikun përmes një fushate të koordinuar me sektorin e […]