Pallati i Kulturës Labëria – Labëria Cultural Center

Pallati i Kulturës Labëria Vlore

Pallati i Kulturës Labëria is a cultural center located in Vlorë. Different cultural activities are hosted at that center.

Pallati i Kulturës Labëria – Vlorë ndodhet përballë hyrjes së Portit Detar dhe Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.

 

– Are you working at Pallati i Kultures, Vlore? Contact us for more details regarding this profile.

– Nese punoni tek Pallati i Kulures Laberia, Vlore na kontaktoni per te plotësuar sa me mire profilin e këtij vendi.

Share - Shperndaheni:

Place Categories: CulturalPlace Tags: Pallati i Kulturës, Pallati i Kulturës Labëria, Pallati i Kulturës Labëria Vlore and vlore pallati i kultures

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Report this?

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter