Penelope Vlorë Skelë

  • imageedit_3_4018190871

Penelope Vlore Skelë – Jewels & Watches

I hapur më 4 korrik 2004 dhe i pozicionuar në Vlorë, Skelë, dyqani ynë “Penelope Vlore” ka patur gjithnjë si përparësi kënaqësinë tuaj, duke ju ofruar një larmi bizhuterish, në shkëlqimin e të cilave janë mbërthyer të gjitha nuancat e botës.

Penelope Vlore

 

Ju mirëpresim në dyqanin tonë! 🙂

Share - Shperndaheni:

Place Categories: StorePlace Tags: jewelry store vlore and jewels and watches

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Report this?

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha Verification
captcha image
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter