Browsing Month December, 2013

Gezuar Vitin e Ri 2014

By at December 30, 2013 | 17:31 | 0 Comment

Gezuar Vitin e Ri 2014

Stafi i VisitVlora.com ju uron te gjithëve GEZUAR vitin e ri 2014.

Ju urojme shendet, jete, lumturi dhe harmoni ne jeten tuaj.

Gezuar Vitin e Ri 2014

 

 

Share - Shperndaheni:

Blog - Shqip (Albanian) ,

Korrupsioni ne Shqipëri 2013

By at December 16, 2013 | 22:50 | 0 Comment

Korrupsioni ne Shqipëri ka pësuar rritje te rëndësishme

Korrupsioni ne Shqipëri 2013

Korrupsioni ne Shqipëri 2013 – Transparency International

Përgjatë vitit 2013 në Shqipëri është rritur korrupsioni.

Ky ka qenë konstatimi i bërë sot nga organizata “Transparency International  Albania”, e cila e rendit Shqipërinë në vendin e 116-të, nga 177 shtete gjithsej.  TIA i uli disa pikë më poshtë Shqipërinë dhe Kosovën, krahasuar me vitin e kaluar, për sa i përket perceptimit të korrupsionit. Në një listë prej 177 shtetesh, Shqipëria renditet në vendin e 116-të, nga vendi i 113-të që ishte një vit më parë, ndërsa Kosova renditet në vendin e 111-të, nga vendi i 106-të që zinte më parë. (more…)

Share - Shperndaheni:

Blog - Shqip (Albanian) , , ,

Llogaraja e zbukuruar me debore

By at December 6, 2013 | 00:39 | 0 Comment

Llogaraja e zbukuruar me debore gjate dimrit

 

Shiko videon me poshe dhe kenaquni dhe nese ju ka munguar debora dhe me teper Llogaraja.

 

 

Lexoni me shume per Llogarane

 

Share - Shperndaheni:

Vlora , , , , ,

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter