Browsing Month February, 2014

Sazani: Ishulli i ndaluar

By at February 28, 2014 | 15:30 | 0 Comment

Enrik Mehmeti ka vizituar ishullin e ndaluar te Sazanit dhe keto jane fotot qe ju shikoni te paret!

Si mendoni ju? Do te kthehet Sazani ne nje vend turistik ?

Sazani – Ishulli i ndaluar

 

Keto foto jane postuar me lejen e autorit!

Share - Shperndaheni:

Photos , , ,

Perendimi ne Vlore – Sunset in Vlora

By at February 27, 2014 | 19:17 | 0 Comment

Perendimi ne Vlore

Perendimi ne Vlore

Perendimi ne Vlore – Foto nga Ambasada Amerikane ne Tirane

-Shperndaheni nese ju pelqen.

Na dergoni dhe ju fotografite tuaja nga Vlora.

Share - Shperndaheni:

Photos , ,

Lungomare Vlora Waterfront

By at February 23, 2014 | 16:15 | 1 Comments

Lungomare – Vlora Waterfront International Competition

The city of Vlora and the Albanian government hosted the Lungomare Vlora Waterfront International competition on 21st of February. Five international team applicants were invited to give their final presentation in front of the jury at the Petro Marke Theater.

The Lungomare Vlora Waterfront Promenade is envisioned as a vibrant pedestrian zone and a major recreational area facing some of the new inhabited parts of the city, but in itself represents the oldest touristic attraction of the city. (more…)

Share - Shperndaheni:

Vlora , , , ,

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter