Browsing Month April, 2014

Respekto edhe të gjallët – Awareness campaign in Albania

By at April 24, 2014 | 00:03 | 0 Comment

Respekto edhe të gjallët – Respect the living ones

Fushata e ndërgjegjësimit për respektimin e lëvizjes së këmbësorëve nga drejtuesit e makinave, përmes një aksioni qytetar mes kultit të vdekjes dhe jetës

“Respekto edhe të gjallët!” është mesazhi që Ministria e Punëve të Brendshme po jep për publikun përmes një fushate të koordinuar me sektorin e komunikimit privat. Fushata u ideua dhe u realizua vullnetarisht dhe pa asnjë kosto për taksapaguesin shqiptar nga agjencia McCann Tirana në përgjigje të kërkesës së Ministrisë për bashkëpunim. Kjo ndërhyrje e cila synon ndërgjegjësimin e shoferëve dhe këmbësorëve sa i takon rregullave të trafikut është e një rëndësie parësore, duke qenë se të dhënat e aksidenteve me pasoja mbi jetën paraqiten shqetësuese. Ndërsa qytetarët që tentojnë të kalojnë në vijat e bardha shpesh injorohen nga shoferët, këta të fundit nuk hezitojnë të respektojnë traditën, duke u ndalur menjëherë para kolonave mortore që shoqërojnë të ndjerin në varrezë apo kortezheve të këmbësorëve që kalojnë rrugën.

(more…)

Share - Shperndaheni:

Blog - Shqip (Albanian) , ,

Vlora e vjeter

By at April 14, 2014 | 11:58 | 0 Comment

Collage – Vlora e vjeter

Vlora e vjeter

Vlora e vjeter

Share - Shperndaheni:

Photos

Qeparo waterfront in Vlora Albania

By at April 13, 2014 | 12:34 | 0 Comment

Qeparo waterfront

Qeparo waterfront – Shetitorja e Qeparoit

 

Share - Shperndaheni:

Vlora , , ,

Gjipe – One of Europes finest beaches

By at April 9, 2014 | 21:27 | 0 Comment

Gjipe Beach

Gjipe Beach. If you ever visit the south of Albania during the summer time, you will have to stop at Gjipe beach and enjoy the crystal clear waters there.

(more…)

Share - Shperndaheni:

Photos , , ,

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter