Browsing Month May, 2014

Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

By at May 26, 2014 | 15:40 | 0 Comment

Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar!

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA.

Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës.

Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë për vlonjatët e saj të hedhur e fjalëshumë, qoftë për theksin e tyre apo të famshmet shprehje “O motra“, “O vëlla“, qoftë për historinë dhe rolin e saj në vendosjen e Pavarësisë, apo për bukuritë natyrore që ofron.

Megjithatë, veçantitë e Vlorës nuk mbarojnë vetëm këtu!

Ne do t’ju njohim edhe me 10 arsye të tjera përse duhet ta vizitoni Vlorën tonë! 

 

(more…)

Share - Shperndaheni:

Vlora , , , ,

Sunset from Panaja, Vlore

By at May 21, 2014 | 11:13 | 0 Comment

Panaja, Vlore

Panaja, Vlore

Panaja, Vlore – Autor: E.Alliu

 

Panaja Vlore

Share - Shperndaheni:

Photos ,

Vlora: From Kalaja to Skele by bicycle

By at May 17, 2014 | 21:44 | 0 Comment

Vlora: Bicycling from Kalaja to Skele

The sun was shining and the weather was great so why not take a ride by bicycle! This is just a 6 km distance and it is strongly suggested to experience it.

Staying in the center of Vlora might be a good choice when it comes to Hotel prices and as you will see, it is relatively easy to explore by bicycle.

Enjoy the video and feel free to share!

(more…)

Share - Shperndaheni:

Vlora , , ,

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter