Browsing Month November, 2014

Parlamenti i pare Shqiptar 1921

By at November 28, 2014 | 16:27 | 0 Comment

Parlamenti i pare Shqiptar 1921

Parlamentarizmi në Shqipëri ka histori relativisht të shkurtër dhe të lidhur ngushtë me evolucionin e shtetit shqiptar. Gjatë kësaj periudhe ai ka pësuar ndryshime të vazhdueshme duke iu përgjigjur sistemeve të qeverisjes apo dinamikës së kohës. Ai tashmë ka krijuar përvojën e tij në mënyrën e organizimit dhe funksionimit, duke u kthyer në institucionin më të rëndësishëm të zhvillimit të jetës politike në vend.

 

parlamenti i pare shqiptar

Parlamenti i pare Shqiptar 1921 – Kliko ne photo per ta pare te permasa te medha

 

(more…)

Share - Shperndaheni:

Blog - Shqip (Albanian) , ,

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter