Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA.

Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës.

Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë për vlonjatët e saj të hedhur e fjalëshumë, qoftë për theksin e tyre apo të famshmet shprehje “O motra“, “O vëlla“, qoftë për historinë dhe rolin e saj në vendosjen e Pavarësisë, apo për bukuritë natyrore që ofron.

Megjithatë, veçantitë e Vlorës nuk mbarojnë vetëm këtu!

Ne do t’ju njohim edhe me 10 arsye të tjera përse duhet ta vizitoni Vlorën tonë! 

Continue reading “Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike”

Share - Shperndaheni:

Vlora: From Kalaja to Skele by bicycle

Vlora: Bicycling from Kalaja to Skele

The sun was shining and the weather was great so why not take a ride by bicycle! This is just a 6 km distance and it is strongly suggested to experience it.

Staying in the center of Vlora might be a good choice when it comes to Hotel prices and as you will see, it is relatively easy to explore by bicycle.

Enjoy the video and feel free to share!

Continue reading “Vlora: From Kalaja to Skele by bicycle”

Share - Shperndaheni:

Respekto edhe të gjallët – Awareness campaign in Albania

Respekto edhe të gjallët – Respect the living ones

Fushata e ndërgjegjësimit për respektimin e lëvizjes së këmbësorëve nga drejtuesit e makinave, përmes një aksioni qytetar mes kultit të vdekjes dhe jetës

“Respekto edhe të gjallët!” është mesazhi që Ministria e Punëve të Brendshme po jep për publikun përmes një fushate të koordinuar me sektorin e komunikimit privat. Fushata u ideua dhe u realizua vullnetarisht dhe pa asnjë kosto për taksapaguesin shqiptar nga agjencia McCann Tirana në përgjigje të kërkesës së Ministrisë për bashkëpunim. Kjo ndërhyrje e cila synon ndërgjegjësimin e shoferëve dhe këmbësorëve sa i takon rregullave të trafikut është e një rëndësie parësore, duke qenë se të dhënat e aksidenteve me pasoja mbi jetën paraqiten shqetësuese. Ndërsa qytetarët që tentojnë të kalojnë në vijat e bardha shpesh injorohen nga shoferët, këta të fundit nuk hezitojnë të respektojnë traditën, duke u ndalur menjëherë para kolonave mortore që shoqërojnë të ndjerin në varrezë apo kortezheve të këmbësorëve që kalojnë rrugën.

Continue reading “Respekto edhe të gjallët – Awareness campaign in Albania”

Share - Shperndaheni:
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter