Sazani: Ishulli i ndaluar

Enrik Mehmeti ka vizituar ishullin e ndaluar te Sazanit dhe keto jane fotot qe ju shikoni te paret!

Si mendoni ju? Do te kthehet Sazani ne nje vend turistik ?

Sazani – Ishulli i ndaluar

 

Keto foto jane postuar me lejen e autorit!

Share - Shperndaheni:
Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter