Parlamenti i pare Shqiptar 1921

Parlamenti i pare Shqiptar 1921 Parlamentarizmi në Shqipëri ka histori relativisht të shkurtër dhe të lidhur ngushtë me evolucionin e shtetit shqiptar. Gjatë kësaj periudhe ai ka pësuar ndryshime të vazhdueshme duke iu përgjigjur sistemeve të qeverisjes apo dinamikës së kohës. Ai tashmë ka krijuar përvojën e tij në mënyrën e organizimit dhe funksionimit, duke […]

Respekto edhe të gjallët – Awareness campaign in Albania

Respekto edhe të gjallët – Respect the living ones Fushata e ndërgjegjësimit për respektimin e lëvizjes së këmbësorëve nga drejtuesit e makinave, përmes një aksioni qytetar mes kultit të vdekjes dhe jetës “Respekto edhe të gjallët!” është mesazhi që Ministria e Punëve të Brendshme po jep për publikun përmes një fushate të koordinuar me sektorin e […]

Qeparo – Nje nga venden me te bukura te bregdetit Jon

Mos e humbisni Qeparoin, rekomandohet edhe nga “New York Times” Qeparoi është një ndër zonat më të bukura të bregdetit jonian që nis nga zona e ujit të ftohtë në Vlorë e deri në Sarandë. I ndërtuar në një shpat mali, fshati i cili ka marrë këtë emër nga lulja e Qiparizit, ndodhet rreth 87 […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter