Trenat shqiptarë në guidën turistike Angleze të majit 2014

“Ëndrra e fundme” e një operatori turistik anglez: Trenat shqiptarë në guidën turistike të majit 2014 Anglezët si ngaherë të tillë. Të çuditshëm në gustot, e po aq në gjetjen e mënyrave praktike të udhëtimeve, larg asaj mondanes që me sa duket janë lodhur, e të etur për aventura… Gazeta britanike “Daily Mail”, në destinacionet […]

Korrupsioni ne Shqipëri 2013

Korrupsioni ne Shqipëri ka pësuar rritje te rëndësishme Përgjatë vitit 2013 në Shqipëri është rritur korrupsioni. Ky ka qenë konstatimi i bërë sot nga organizata “Transparency International  Albania”, e cila e rendit Shqipërinë në vendin e 116-të, nga 177 shtete gjithsej.  TIA i uli disa pikë më poshtë Shqipërinë dhe Kosovën, krahasuar me vitin e kaluar, […]

Udhetim ne Shqiperi me biçikletë

Udhetim ne Shqiperi dhe rikthimi me biçikletë Një vit e gjysmë pas udhëtimit të parë me biçikletë në Shqipëri vendosa të rikthehem në një sezon shumë më mikpritës. Në ndryshim nga ai fundvit, të cilin e kalova duke pedaluar rrugët malore të mbuluara nga akulli, nga rrethinat e Tiranës e deri në Liqenin e Ohrit, […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter