Udhetim ne Shqiperi me biçikletë

Udhetim ne Shqiperi dhe rikthimi me biçikletë Një vit e gjysmë pas udhëtimit të parë me biçikletë në Shqipëri vendosa të rikthehem në një sezon shumë më mikpritës. Në ndryshim nga ai fundvit, të cilin e kalova duke pedaluar rrugët malore të mbuluara nga akulli, nga rrethinat e Tiranës e deri në Liqenin e Ohrit, […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter