Respekto edhe të gjallët – Awareness campaign in Albania

Respekto edhe të gjallët – Respect the living ones Fushata e ndërgjegjësimit për respektimin e lëvizjes së këmbësorëve nga drejtuesit e makinave, përmes një aksioni qytetar mes kultit të vdekjes dhe jetës “Respekto edhe të gjallët!” është mesazhi që Ministria e Punëve të Brendshme po jep për publikun përmes një fushate të koordinuar me sektorin e […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter