Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA. Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës. Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë […]

A New Yorker visiting Vlora

Here at VisitVlora.com we love the fact that by running this portal we come in contact with so many awesome people from all over the world. All of them has a different background, representing different cultures and have a different story to tell. One thing is for sure, they all LOVE TRAVELING. Today our guest […]

Expressen news paper from Sweden suggesting Albania as the next destination

One of the biggest newspapers in Sweden, “Expressen” is suggesting its users and Swedish people to visit Albania for their holidays. They had a majestic experience visiting the village of Dhermi, just out side the city of Vlora. Turquoise water, impressive mountains and paradisaical beaches. On the Albanian Riviera you will be able to enjoy […]

Vlore Albania (video) – The best city to visit

English : We got this video from one of our Facebook followers. She has created this beautiful video with photos from Vlora, Albania. Shqip: E DUA ♥ ♥ VLOREN! Faleminderit Greta per videon…Nje video me foto nga Vlora qe na dergoi nje adhuruese e faqes tone 🙂 Enjoy – Shperndaheni edhe ju nese ju pelqen […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter