Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA. Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës. Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter