Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA. Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës. Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë […]

A New Yorker visiting Vlora

Here at VisitVlora.com we love the fact that by running this portal we come in contact with so many awesome people from all over the world. All of them has a different background, representing different cultures and have a different story to tell. One thing is for sure, they all LOVE TRAVELING. Today our guest […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter