20 degrees in December in Vlora

December in Vlora can be quite different It is the end of December and just before we enter the New Year 2016. The weather in Vlora though has been amazing and up to 20 degrees today. Families, friends and couples were all enjoying the great weather and went for a walk by the well known […]

Vlora: 10 arsye përse duhet vizituar Vlora magjike

Ja cilat janë 10 arsyet pse duhet vizituar VLORA. Sot do të shkruajmë për qytetin e bukur të Vlorës. Vlonjatët janë teje krenarë për qytetin dhe identitetin e tyre “lab”, siç u pëlqen edhe shqiptarëve nga qytete të tjera t’i quajnë! Vlora është një ndër ato qytete shqiptare, që ka se për çfarë të dallohet: qoftë […]

Sign up for our Newsletter

Enter your email and stay on top of things,

Newsletter